Choose language

Tutustu asiakaskokemuksiin

Lue Tehohydron, Vacuumservicen, Listatalon, Kone-Ketosen ja Eurosecin kokemuksia Visma Novasta!

 1. Eurosec

  Eurosec

  Visma Nova tarjoaa helppokäyttöisen ratkaisun Eurosec Oy:n toiminnanohjaukseen

  Lue asiakaskokemus
 2. kone-ketonen

  Kone-Ketonen

  Perheyrityksen miljoonabisnes kasvaa yhä – Visma Novan avustuksella

  Lue asiakaskokemus
 3. nova-listatalo

  Listatalo

  Tehokas varastonhallinta on Listatalon kilpailuvaltti

  Lue asiakaskokemus
 4. tehohydron logo

  Tehohydro

  Tehohydro hallinnoi Visma Novalla myynnit, huollot ja korjaamotoiminnan

  Lue asiakaskokemus
 5. vacuumservicen logo

  Vacuumservice

  Vacuumservice digitalisoi arkeaan Novalla

  Lue asiakaskokemus

Jo tuhannet yritykset ovat valinneet Visma Novan

 1. Nova ei ole tällaiselle pk-yritykselle liian monimutkainen ja sen käyttöön on helppo kouluttaa uudetkin työntekijät. Sovelluspalvelua olen suositellut myös useille kontakteilleni, joilla on Nova käytössä.

  Eurosec Oy

  Miska Saulivaara

 2. Voi sanoa, että koko yrityksen toiminta pyörii Novan kautta. Nova on liiketoiminnan sydän ja keuhkot.

  Lapinlahden Koneistus Oy

  Mirja Litmanen

 3. Käytännössä koko paletti menee järjestelmän kautta, eli kaikki asiakkuudet kulkeutuvat tavalla tai toisella Novan kautta. Nova on toiminut hyvin meidän käytössä nyt jo 21 vuotta.

  Korves Oy

  Mikä Leppälä

 4. Me hallitaan materiaalivirtoja paremmin kuin ennen. Aiemmin varastossa työskenteli neljä ihmistä, nyt riittää puolitoista.

  Kone-Ketonen Oy

  Juha Ketonen

 5. Visma Novasta lähdettiin hakemaan tehokkuutta nimenomaan tuotannonohjauksen tarpeisiin ja sen olemme myös saaneet. Ratkaisua käytetään myös muissa toiminnoissa, kuten kirjanpidossa, palkanlaskennassa sekä reskontrissa.

  Oy Orapac AB

  Torbjörn Nyholm

 6. Varaston optimoinnilla rahoitamme tuotevalikoiman laajentamisen. Visman palvelut ovat monipuolisia. Kiireellisimpiin asioihin soitan vastauksen puhelimitse, vähemmän kiireisiin olemme kysyneet apua HelpDeskin välityksellä.

  Tehohydro Oy

  Kai Vainio ja Tuula Penttilä

 7. Ohjelmistossa on erinomaiset työkalut muun muassa kustannusten ja tulojen hallinnointiin. Pystymme seuraamaan helposti, paljonko esimerkiksi yksittäisen kalustoyksikön tuotto on eri urakkaprojekteissa.

  Kuljetusliike Rahikkala Oy

  Jyrki Rahikkala

 8. Ensisijaisen tärkeää kaikille käyttäjille on se, että ratkaisu antaa erittäin ajantasaista tietoa. Hyvä toiminnanohjausjärjestelmä on mahdollistaja. Kun ratkaisu on juuri sopiva pk-toimijalle, käyttäjät on koulutettu perusteellisesti ja käyttäminen on kurinalaista, ratkaisusta saa irti kaiken mahdollisen hyödyn liiketoiminnan suunnittelemista sekä seurantaa varten.

  Atexor Oy

  Johannes Leppihalme

 9. Me lupaamme omille asiakkaillemme ratkaisun, joka oikeasti toimii – meillä on myös itsellä oikeus saada ratkaisu, joka oikeasti toimii. Hankintapäätökseen vaikuttivat hinta, toimintavarmuus sekä sopivuus toimialalle. Allekirjoitan nämä ominaisuudet edelleen.

  Temal Oy

  Harri Höglund

 10. Tilastot ja raportit ovat yritykselle tärkeitä tietolähteitä, mutta eivät tuota arvoa asiakkaallemme. Siksi nämä tiedot on saatava ”nappia painamalla”. Visma Nova -ohjelmiston moninaiset raportit ja niiden muokkausmahdollisuudet toimivat juuri tällä tavalla.

  E J Hiipakka Oy

  Harri Pakka ja Asta Kentta

 11. Hallinnoimme Visma Nova -ohjelmistolla tällä hetkellä muun muassa tuhansia nimikkeitä, joita tulee jatkuvasti lisää. Visma Nova on ollut meille luonteva valinta.

  Steel Tooling Ab Oy

  Jussi Peltola

 12. Toiminnanohjausjärjestelmä on tehnyt työvaiheista läpinäkyviä, sillä kaikki prosessin vaiheet näkyvät eri sovelluksissa ja historiatietoja pääsee katsomaan pitkälle taaksepäin.

  Vacuumservice

  Maria Söderlund-Kroath