Choose language

Visma Novan lisäarvoratkaisut

Tutustu työajanseurantaan, matka- ja kululaskujen hallintaan ja verkkolaskutukseen.

varasto

Työajanseuranta

Yhdistä työajanseuranta toiminnanohjausjärjestelmääsi

Visma Entry työajanseurantajärjestelmä tarjoaa monipuoliset ratkaisut työtuntien kirjaukseen, tulkintaan, seurantaan ja raportointiin. Työaikojen kirjaaminen tapahtuu helppokäyttöisellä käyttöliittymällä reaaliaikaisesti missä vain, joko selaimen kautta tai mobiili-sovelluksella.

Yrityksille pakollisen työajanseurannan (työajat, ylityöt ja poissaolojen seuranta) lisäksi Visma Entryn tarjoaa kattavan raportoinnin. Työaikatieto on integroitavissa muihin järjestelmiin ja työajat on mahdollista viedä Entrystä suoraan Novan laskutukseen ja myyntitilauksiksi. Järjestelmä sisältää valmiin integraation Visma Nova -palkanlaskentaan, joten työajat ja poissaolot siirtyvät suoraan järjestelmään ilman manuaalista syöttöä.

Visma Entry luo edellytykset yrityksesi onnistuneelle työajanseurannalle!

nova-expense-kululasku

Matka- ja kululaskujen hallinta

Matka- ja kululaskujen hallinta osana toiminnanohjausta

Hoida yrityksesi matka- ja kululaskut tehokkaasti Visma.net Expensen avulla. Järjestelmän avulla kirjaat matka- ja kululaskut ajasta ja paikasta riippumatta – tarvitset vain internet-yhteyden ja mobiililaitteen.

Kululaskujen ja kuittien käsittelyssä käytössäsi on myös mobiilisovellus, jolla kuittien kuvaaminen, kululaskujen muodostaminen ja hyväksyntään lähettäminen onnistuu ripeästi. Luottokorttitapahtumat on mahdollista integroida suoraan järjestelmään. Matkalaskujen syöttämistä helpottaa selkeä käyttöliittymä, järjestelmä laskee automaattisesti päivärahakertymät ja kilometrikorvaukset. Voit hoitaa laskujen hyväksynnän mobillisovelluksella tai selaimella.

Laskujen hyväksynnän jälkeen voidaan tehdä maksatus ja siirtää aineisto Visma Novan kirjanpitoa varten. Siirrossa siirtyvät kirjaukset seurantakohteineen, mikäli niitä halutaan käyttää yrityksen kirjanpidossa. Visma.net Expense välittää tulorekisteri-ilmoitukset automaattisesti rajapinnan välityksellä heti maksatuksen jälkeen.

Verkkolaskutus

Verkkolaskutus nopeuttaa ja helpottaa laskutusta

Visma.net AutoInvoice on Visma Novaan sisäänrakennettu ratkaisu verkkolaskutukseen. Sähköinen ja automatisoitu laskutus vähentää virheitä laskujen käsittelyssä ja tehostaa yrityksesi laskutusta poistamalla turhat manuaaliset prosessit. Verkkolaskutus lisää joustavuutta työntekoon, kun laskujen lähettäminen ja saapuvien laskujen käsittely ei ole enää aika- tai paikkasidonnaista. 

Verkkolaskutuksen avulla laskut ovat nopeammin ja varmemmin perillä vastaanottajilla, jolloin laskujen maksuajat lyhenevät ja myyntisaatavien kierto nopeutuu!

Verkkolaskutuksen toiminnallisuuksia

 • Verkkolaskujen lähetys
  • Verkkolaskujen lähetys yrityksille EU:n verkkolaskudirektiivin mukaisesti
  • Kuluttajien e-laskut ja Suoramaksut
  • Verkkolaskujen liitteiden lähettäminen laskujen yhteydessä
 • Verkkolaskujen vastaanottaminen
  • Verkkolaskujen vastaanottaminen suoraan järjestelmään
  • Verkkolaskujen liitteiden vastaanottaminen
 • Laskujen tulostus- ja skannauspalvelu
  • Lähtevien paperilaskujen tulostus- ja postituspalvelu
  • Skannauspalvelun hyödyntäminen saapuvissa paperi- ja PDF-laskuissa
 • Massatulostuspalvelu muille dokumenteille
  • Korkolaskut, perintäkirjeet
  • Tiedotteet
  • Palkkalaskelmat

Haluatko kuulla lisää Visma Novasta? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme ovat apunasi! Voit pyytää tarjousta Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmästä tai kysyä järjestelmästä tai palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

Ma-pe klo 9-11 ja 12-16:
+358 9 4256 2230
myynti.vam@visma.com

Nopean palvelun varmistamiseksi, olethan yhteydessä sovellustukeen, mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön.