Choose language

Toiminnanohjaus-
järjestelmä (ERP)

Toiminnanohjausjärjestelmä (Enterprise Resource Planning, ERP) sisältää yrityksen liiketoiminnan tärkeät toiminnot ja integroi keskeiset prosessit yhteen. Tutustu Visma Novan toiminnanohjausjärjestelmän hyötyihin!

Nainen varastossa

Toiminnanohjausjärjestelmä­ tehostamassa

Toiminnanohjausjärjestelmän avulla hallitset keskitetysti yrityksesi avaintoimintoja, kuten tuotannonohjausta, materiaalihallintoa, varastonhallintaa, työnohjausta, taloushallintoa ja kirjapitoa sekä palkanlaskentaa. Voit integroida tarpeellisia toimintoja toiminnanohjausjärjestelmään. ERP-järjestelmä tehostaa yrityksesi toimintaa ja selkeyttää raportointia keskeisten prosessien välillä. Se mahdollistaa tiedon jakamisen reaaliaikaisesti ja helposti eri yksikköjen välillä, helpottaen näin päätöksentekoa ja yrityksesi arkea.

Toiminnanohjausjärjestelmän laajojen toiminnallisuuksien avulla ohjaat liiketoimintaprosessejasi tilauksesta toimitukseen asti. Hoidat yrityksesi kaikki toiminnot aina ostoista palkanlaskentaan yhdellä järjestelmällä. Et tarvitse muita järjestelmiä toiminnan tehokkaaseen ohjaukseen. Visma Nova
-toiminnanohjausjärjestelmä taipuu monenlaiseen käyttöön ja mukautuu yrityksesi tarpeiden mukaan.

Toiminnanohjausjärjestelmä on apuna tehostamassa yrityksesi liiketoimintaa ja prosesseja. Paranna läpinäkyvyyttä ja seurattavuutta sekä analysoi liiketoimintaasi. Visma Nova helpottaa työtäsi muun muassa automaattisilla materiaalivarauksilla ja kapasiteetin seuraamisella. Pääset yrityksesi toiminnan ytimeen satojen valmiiden vakioraporttien kautta.

Valitse omaan tarpeeseesi sopivat toiminnanohjauksen sovellukset ja lisää niitä toiminnan kasvaessa. Modulointi mahdollistaa järjestelmän laajuuden sovittamisen yrityksen kulloiseenkin tilanteeseen, jolloin et maksa turhasta.

Visma Nova on kehitetty Suomessa, suomalaisten pk-yritysten tarpeisiin. Suomalaisen tuotekehityksen ansiosta järjestelmä vastaa hyvin kotimaisten pk-yritysten liiketoiminnan tarpeita. Lisäksi tuotteen pitkä historia takaa toimintavarmuuden.

Nova

Visma Nova -projektilaskenta

Projektilaskenta seurannan tukena

Projektilaskennan avulla hallitset projektien suunnittelun, seurannan, toteutuksen ja laskutuksen. Lisäksi tarkistat toteutuneiden kulujen oikeellisuuden. Visma Nova Projektilaskennalla seuraat nopeasti ja joustavasti projektien tilaa sekä tuottojen ja kustannusten toteumia. Voit pilkkoa projektin pienemmiksi kokonaisuuksiksi ja suunnitella kokonaisbudjetin projektivaiheiden tulojen sekä kulujen, kuten työtuntien ja alihankinnan perusteella.

Projektilaskenta on integroitu saumattomasti Visma Nova taloushallintoon, materiaalihallintoon sekä tuotantoon, jolloin näet projektin tilanteen aina myynnistä laskutukseen saakka. Voit tarkastella projektia monipuolisesti haluamastasi näkökulmasta – eri rooleissa toimivat työntekijät saavat oikeaa tietoa oikea-aikaisesti, informaation kulkiessa kaikille projektin osapuolille ilman erillisiä toimenpiteitä.

  • Varmistu budjetin oikeellisuudesta. Näe vaiheistus, materiaalitarpeet ja työtunnit niiden oikeilla kustannuksilla.
  • Seuraa sujuvasti budjettitoteumaa ja kannattavuutta.
  • Hyödynnä toteutuneiden projektien seurantatietoja uusien projektien myynnissä ja toteutuksessa.

 

Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmä sisältää kattavat toiminnallisuudet

Tuotannonohjaus

Tuotannonohjaus soveltuu erityyppisiin tuotannollisiin prosesseihin ja tarpeisiin. Tuotannonohjauksen avulla hallitset kaikkia tuotannon osa-alueita.

Materiaalihallinto

Materiaalihallinnolla pidät varaston toiminnot hallinnassa sekä ohjaat myytävien, valmistettavien ja kokoonpantavien tuotteiden rakenteita ja käsittelyä.

Varasto

Varastonhallinnalla varastotoiminnot ovat saatavillasi ajasta ja paikasta riippumatta, parantaen sisälogistiikan tehokkuutta sekä keräilyn tarkkuutta.

Työnohjaus

Työnohjauksella varmistat suunnitelmalliset työsuoritteet sekä oikea-aikaisen ja virheettömän laskutuksen kentällä tapahtuvasta työskentelystä.

Projektilaskenta

Projektilaskennalla hallitset projektien suunnittelun, seurannan, toteutuksen ja laskutuksen, sekä tarkistat toteutuneiden kulujen oikeellisuuden.

Raportointi

Raportoinnin avulla saat ajantasaisen käsityksen yrityksesi tilanteesta ja tukea päätöksentekoon sekä takaat oikea-aikaisen toiminnan.

Taloushallinto

Sähköisella ja automatisoidulla taloushallinnolla hoidat päivittäiset kirjanpidon tehtävät tehokkaasti ja ohjaat toimintaa tuloksekkaasti.

Palkanlaskenta

Palkanlaskennalla ylläpidät työntekijöidesi henkilötietoja, lasket palkat ja hoidat palkkalaskelmien maksatuksen.

Pankkiyhteys

Pankkiyhteydellä lähetät ja noudat pankkiaineistot ilman muita erillisiä pankkiohjelmia sekä hoidat yrityksesi maksuliikenteen turvallisesti.

Haluatko kuulla lisää Visma Novasta? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme ovat apunasi! Voit pyytää tarjousta Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmästä tai kysyä järjestelmästä tai palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

Ma-pe klo 9-11 ja 12-16:

+358 9 4256 2230
myynti.vam@visma.com

Nopean palvelun varmistamiseksi, olethan yhteydessä sovellustukeen, mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön.