Choose language

Toiminnanohjaus-
­järjestelmä PK-yritykselle

Kotimainen Visma Nova kattaa kaikki yrityksesi ydintoiminnot aina materiaalinhallinnosta sekä varaston optimoinnista tuotannonohjaukseen ja taloushallintoon. Se on ainoa ohjelmisto, jonka tarvitset!

Varasto

Kattava ja monipuolinen toiminnanohjaus­järjestelmä PK-yritykselle - Visma Nova

Visma Nova on helppokäyttöinen ja joustava toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hallitset yrityksesi päivittäiset toimet, niiden suunnittelun ja seurannan näppärästi. Järjestelmä kattaa PK-yrityksen kaikki prosessit: myynnistä taloushallintoon ja palkanlaskentaan, tuotannonohjauksesta varastonhallintaan sekä tuotannon kuormituksen seurannasta toimituksiin.

Rakennat Novan yrityksellesi sopivaksi valitsemalla haluamasi moduulit ja käyttäjämäärän – yrityksesi toiminnan kasvaessa järjestelmän laajentaminen onnistuu tarpeidesi mukaan. Rajapintojen ja integraatioiden avulla laajennat järjestelmän toiminnallisuuksia myös muihin ohjelmistoihin, kuten verkkokauppaan ja työajanseurantaan. 

Visma Nova on yksi Suomen suosituimmista toiminnanohjausjärjestelmistä – Novan on valinnut jo yli 2 000 suomalaista yritystä!
nova-toiminnot

Yksi järjestelmä, kaikki yrityksesi toiminnot

Visma Novan avulla hoidat, optimoit ja seuraat yrityksesi kaikkia toimintoja: myyntiä, logistiikkaa, tuotannonohjausta, materiaalihallintoa, projektilaskentaa, palkanlaskentaa ja kirjanpitoa tehokkaasti yhdellä järjestelmällä, myös etäyhteyksin.

nova-reaaliaikainen

Reaaliaikainen näkymä yrityksen toimintoihin ja talouteen

Pääset eroon erillisistä exceleistä ja tiedostoista: Nova antaa reaaliaikaisen ja selkeän näkymän yrityksesi ydintoimintoihin ja talouteen. Voit käyttää valmiita raporttipohjia tai luoda tarvitsemasi raportit itse.

nova-kokonaisuus

Kokonaisuus kasvaa yrityksesi mukana

Voit ottaa Novan käyttöön vaikka moduuli kerrallaan. Toiminnallisuuksien ja käyttäjien lisääminen on helppoa, joten järjestelmä mukautuu yrityksesi tarpeisiin ja kasvun vaiheisiin joustavasti.

nova-integraatiot

Integraatiot ja rajapinnat tehostavat toimintoja

Voit yhdistää Novaan niin Visman kuin muidenkin ohjelmistotalojen lisäpalveluita rajapintojen ja integraatioiden avulla. Perintäpalvelut, logistiikka, työajanseuranta ja palkkahallinto – Novan avulla nämäkin tiedot pysyvät samassa paikassa.

Toiminnanohjaus PK-yrityksille

PK-yrityksen toiminnanohjausjärjestelmän on oltava järkevän kokoinen, niin investoinniltaan kuin ominaisuuksiltaan. Visma Novan modulaarinen rakenne takaa, että yrityksesi käytössä ovat juuri oikeat toiminnot yrityksesi arjen tehostamiseen. Suomalaisten yritysten käyttöön kehitetty Visma Nova on apunasi päivittäisessä liiketoiminnan pyörittämisessä ja elää kanssasi liiketoiminnan muutoksissa.

Toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa kasvavan yrityksen liiketoimintaa ja prosesseja. Sen avulla käytössäsi on aina reaaliaikainen näkymä yrityksesi toimintoihin ja talouteen, ja pystyt myös seuraamaan ja jäljittämään tehtyjä toimenpiteitä. 

Toiminnanohjauksen eri moduulit helpottavat arkea monin tavoin: materiaalivarausten automatisointi, tuotantokapasiteetin seuranta ja työnohjaustoiminnot tekevät arjesta sujuvampaa. 

Tuotannonohjaus auttaa optimoimaan tuotantolinjan resurssien ja koneiden käyttöä. Voit määritellä ohjauksen joko yksittäisille koneille, tai määritellä ohjaukseen laajempia yksiköitä. Seuraat myös tuotannon kuormitusta reaaliaikaisesti.

Materiaalihallinto- ja varasto-moduulien avulla varmistat, että varastosaldot ovat ajan tasalla, ja että tavara ja raaka-aineet kiertävät mahdollisimman tehokkaasti. Seuraat varaston arvoa reaaliaikaisesti ja ennakoit tarpeita helposti. 

Varasto-toiminnallisuudet helpottavat mm. keräilyä ja mahdollistavat myös monen varaston hallinnan yhdestä järjestelmästä.

Visma Novan taloushallinto on kattava kokonaisuus, jolla voit hoitaa yrityksesi kirjanpidon, reskontrat, ostolaskujen kierrätyksen ja jopa palkkahallinnon. Moduuli mahdollistaa myös verkkolaskutuksen sekä yrityksille että kuluttajille, lisäksi se tukee pankkiyhteyksiä. 

Novan taloushallinto sopii sekä yrityksen in house -käyttöön että yhdessä tilitoimiston kanssa käytettäväksi.

Monipuoliset integraatiot ja lisäarvoratkaisut tuovat tehoa pk-yrityksen toiminnanohjaukseen

Rajapintojen ja integraatiomahdollisuuksien avulla Novaan voidaan liittää esimerkiksi verkkokauppa, perintä, sähköiset rahtikirjat tai EDI-sanomat tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Monipuoliset integraatiomahdollisuudet kattavat mm. logistiikan ja kuljetusten seurannan, työajanseurannan, ja erilaisten ulkopuolisten tuotannonsuunnittelun ja -ohjauksen hyödyntämisen.

Tutustu Novan integraatioihin »

Visman lisäarvoratkaisut täydentävät toiminnanohjausjärjestelmää entistäkin kattavammaksi. Visma Nova mahdollistaa helpon integroitavuuden sekä Visman omiin, että muiden toimittajien järjestelmiin.

Tutustu lisäarvoratkaisuihin »

Haluatko kuulla lisää Visma Novasta? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme ovat apunasi! Voit pyytää tarjousta Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmästä tai kysyä järjestelmästä tai palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

Ma-pe klo 9-11 ja 12-16
+358 9 4256 2230
myynti.vam@visma.com

Nopean palvelun varmistamiseksi, olethan yhteydessä sovellustukeen, mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön.