Choose language

Toiminnanohjaus-
järjestelmä tukku- ja erikoistavara-
kaupalle

Visma Novan avulla hallitset myynti- ja ostoprosessit, varaston ja logistiikan tukku- ja erikoistavarakaupan yhteydessä.

Varasto

Tehosta toimitusketjua – Visma Nova on kotimainen toiminnanohjaus­järjestelmä tukku- ja erikoistavarakaupalle

Varaston, tilausten ja toimitusketjun tehokas hallinta ovat tukku- ja erikoiskaupan yritysten keskeisimpiä menestystekijöitä. Fiksusti valittu ja huolella käyttöönotettu toiminnanohjausjärjestelmä parantaa tukkukaupan ja erikoiskaupan alan yritysten tehokkuutta ja asiakaspalvelua, ja tuo niiden toimintaan jäljitettävyyttä ja läpinäkyvyyttä. 

Visma Nova on suomalainen, helppokäyttöinen, toimintavarma ja kehittyvä toiminnanohjausjärjestelmä, joka sopii erinomaisesti erikokoisille tukku- ja erikoiskaupan yrityksille. Novan kieliversiot varmistavat käytettävyyden myös kansainvälisissä ympäristöissä.

Tuhansien suomalaisten yritysten käyttämä Visma Nova on helppokäyttöinen, käyttövarma, looginen sekä monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä tukku- ja erikoistavarakaupan tarpeisiin!
nova_kello

Optimoi ja automatisoi tilaus-toimitusketju

Novan monipuolisten toimintojen avulla tehostat yrityksesi tilausten käsittelyä aina tilauksen saapumisesta sen toimittamiseen.

Näet reaaliaikaisesti, missä vaiheissa kunkin tilauksen käsittely on. Voit automatisoida vaiheita ja asettaa hälytyksiä poikkeamia varten. 

nova_shoppingcart

Hallitse tuotteita, materiaaleja ja varastoa

Tiedot tuotteista, saldoista, hinnastoista, asiakkaista, ostoista, myynneistä ja tilauksista ovat reaaliajassa, joten varmistat että toimitukset saapuvat asiakkaalle täsmällisesti. 

Visma Novassa on myös monipuoliset hälytysraja- ja hakutoiminnot sekä hinnoittelumahdollisuudet.

nova_transport

Pidä logistiikka hallussa

Novan monipuolisten keräilylistojen ja sähköisten kuljetustilausjärjestelmien avulla tiedät missä toimitukset menevät.

Valmiit integraatiot mahdollistavat mm. sähköisten rahtikirjojen käytön ja EDI-sanomat.

nova_tiedonkulku

Saumaton tiedokulku kaikissa tilanteissa

Toiminnanohjausjärjestelmässä tieto etenee saumattomasti ja automaattisesti aina tarjouksesta myyntitilaukseen, toimitukseen ja mahdollisiin jälkitoimituksiin. Tuotteiden kustannushinnat ovat aina ajan tasalla ja takuu- ja jäljitettävyystiedot pysyvät mukana.

Tukkukaupan ja erikoiskaupan yrityksille

Novan avulla käsittelet tilaukset jouhevasti kanavasta riippumatta. Sähköpostin ja puhelintilausten lisäksi voit hyödyntää verkkokauppaa, tai vaikkapa jälleenmyyjien extranetiä. Löydät tuotteet helposti, hyödynnät hinnastoja ja alennuskäsittelyjä, rakennat myyntipaketteja ja varmistat, että vahvistamasi toimituspäivä pitää.

Oikea-aikainen ostaminen tukee myyntiä ja kannattavuutta. Novan avulla käsittelet tuhansia – jopa kymmeniä tuhansia tuotteita tehokkaasti. Oikein valitun toiminnanohjausjärjestelmän avulla pystyt toimimaan ostoissa ja myynneissä JOT-periaatteen mukaan, joten takaat toimitusvarmuuden riskeeraamatta yrityksesi kannattavuutta.

Novan työkalut mahdollistavat asennus- ja huoltopalveluiden prosessien automaation osaksi liiketoimintaasi. Monipuolisilla työnohjauksen toiminnoilla tehostat työsuoritteita ja niiden laskutukseen kuluvaa aikaa. Samalla varmistat, että kaikki laskutuskelpoinen työ tulee laskutetuksi, ja voit kehittää asiakassuhteidesi tyytyväisyyttä sekä kestävyyttä.

  • Tehokkaat ja monipuoliset myyntitoiminnot sekä integraatiot verkkokauppoihin
  • Ajantasaiset tiedot asiakkaista ja tuotteista kaikille käyttäjille
  • Oikea-aikaisen ja kustannustehokkaan ostamisen
  • Taloushallinnon kiinteänä osana logistiikkaa ja materiaalihallintoa

Haluatko kuulla lisää Visma Novasta? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme ovat apunasi! Voit pyytää tarjousta Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmästä tai kysyä järjestelmästä tai palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

Ma-pe klo 9-11 ja 12-16
+358 9 4256 2230
myynti.vam@visma.com

Nopean palvelun varmistamiseksi, olethan yhteydessä sovellustukeen, mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön.