Choose language

Kätevää käyttöä selaimella

Käytä Visma Novaa selaimella

Sovelluspalvelun avulla voit käyttää Visma Novaa myös selaimella. Et ole enää sidottu tietylle laitteelle.

visma.net_nainen hymyilee_asiakaspalvelu visma.net_nainen hymyilee_asiakaspalvelu
asiakaspalvelu_pysty

Sovelluspalvelu käytännössä

Varmistut siitä, että ohjelmasi on ajantasalla

Sovelluspalvelun päivittäminen on helppoa ja päivitysten toteuttaminen sovelluspalvelun piiriin on nopeaa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asennamme ohjelmistosi Visman palvelimille ja otamme vastuun laitteiden hankinnasta ja ylläpidosta sekä ohjelmiston ja tietoturvan valvonnasta, ylläpidosta ja toiminnasta.

Passeli_nainenkahvilassa_800x800

Sovelluspalvelun hyödyt

Ei enää laiteriippuvaisuutta

Sovelluspalvelun asiakkaana Visma Novan käyttö ei enää ole riippuvainen laitteesta. Voit siis käyttää ohjelmaa kotitoimistolta tai vaikka mökiltä. Kirjaudut sisään palveluun omalta laitteeltasi tai työkoneelta.

Samalla vähennät omien tai muiden palveluntarjoajien palvelinten käyttöön ja tietoturvaan liittyviä riskejä.

Eurosec Oy siirtyi sovelluspalvelun käyttöön vuodenvaihteessa 2021-2022.

Eurosec on hyödyntänyt Novaa jo vuodesta 2010. Vuosien varrella Novan toiminnallisuuksia on otettu laajemmin käyttöön. Nyt koko toimintaketju pyörii Novan kautta myyntitarjouksesta tuotantoon ja tuotannosta laskutukseen.

nova-eurosec-kansikuva
Hinnoittelumalli, eli kuukausimaksu, on ollut myös erittäin mieluisa. Ennen meillä oli lisenssiä siellä ja lisenssiä täällä, joten kustannuksista oli todella vaikea pysyä kärryillä. Nyt on kustannustehokkaampaa kun tiedämme paljonko yksi uusi käyttäjä maksaa ja kuukausimaksu on helppo budjetoida, Saulivaara kiittelee.

Miska Saulivaara

Eurosec Oy:n kehityspäällikkö

Näin saat sovelluspalvelun käyttöösi

Sovelluspalvelun käyttöönotto on helppoa ja asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi kaikki siirtoon liittyvät yksityiskohdat ennen varsinaisen siirtotyön aloittamista.

1

Perustamme sinulle ympäristön

Tämä vaihe ei vielä vaadi sinulta toimenpiteitä. Perustamme ympäristön puolestasi, perustamme käyttäjät sekä määrittelemme heille tarvittavat oikeudet ohjelmiston käyttöön.

2

Tietojen tuominen

Teemme tämänkin vaiheen puolestasi. Tuomme yrityksesi tiedot sovelluspalveluun ja voit siis jatkaa ohjelman käyttöä sovelluspalvelussa siitä mihin jäit. 

3

Asetusten määritteleminen

Luomme yhdessä ohjelmistoasetukset ja autamme niiden tarkastuksessa. Olemme siis mukanasi tässäkin vaiheessa.

4

Käyttöönottaminen

Kaikki on nyt valmista ja voit jatkaa töitäsi tutulla ohjelmistolla siitä, mihin ne ennen sovelluspalveluun siirtymistä jäivät. Käyttöönoton yhteydessä varmistamme myös mahdollisesti käytössäsi olevien muiden ohjelmistojen integraatioiden toimivuuden sovelluspalvelussa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Autamme mielellämme